EN / NL

E-commerce

"96% van alle mensen koopt online."

Webynite is jouw alles-in-één online oplossing. Stuur jouw online behoeften en wensen naar ons, en ons deskundige team zal alles voor je regelen, van ontwerp en ontwikkeling tot optionele hosting, onderhoud en marketing.

Als je Webynite kiest om jouw webshop te creëren, heb je een team van marketingstrategen, campagnespecialisten, ontwerpers en ontwikkelaars die samenwerken om jouw producten en diensten te optimaliseren voor het web. We begeleiden het hele proces, van het ontwerpen van een op maat gemaakte website tot het ontwikkelen van functies en het zorgen voor volledige SEO-optimalisatie.

En als je ervoor kiest om met ons samen te blijven werken, bieden we maandelijkse hosting, onderhoud en online marketingcampagnes aan. Met alles onder één dak zorgen onze naadloze coördinatie ervoor dat je een perfect uitgevoerde online aanwezigheid hebt.

Het ontwikkelen van webshops die opvallen

Webynite is trots op het gebruik van geavanceerde technologieën en de meest effectieve systemen en ontwikkeltalen om webshops te creëren die zich onderscheiden van de concurrentie. Ons deskundige team werkt nauw samen met klanten om ervoor te zorgen dat de webshops die we bouwen aansluiten bij hun unieke behoeften.

Of je nu op zoek bent naar een kleine online winkel of een groot e-commerce platform, ons team van experts heeft de vaardigheden en expertise om een webshop te creëren die aan jouw behoeften voldoet. We zijn gespecialiseerd in het gebruik van WordPress en bieden een scala aan diensten, waaronder op maat gemaakte thema-ontwikkeling, aanpassing van plugins en website-onderhoud, om ervoor te zorgen dat jouw webshop altijd up-to-date is en optimaal presteert.

Door met ons samen te werken, zul je een krachtige online aanwezigheid opbouwen waarmee je een breder publiek kunt bereiken en je verkoop kunt verhogen. Ons team van professionals regelt alles, van ontwerp en ontwikkeling tot voortdurend onderhoud, zodat jij je kunt concentreren op het runnen van je bedrijf.

Van volledig op maat gemaakte webshops tot template-ontwerpen

Of je nu een eenvoudige blog of een complex e-commerce platform nodig hebt, ons team van WordPress-experts heeft de vaardigheden en expertise om een website te creëren die aan jouw behoeften voldoet. We bieden een scala aan diensten, waaronder op maat gemaakte thema-ontwikkeling, aanpassing van plugins en website-onderhoud, om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date is en optimaal presteert.

Dit is hoe het proces van een e-commerce winkel werkt

Tijdens een startbijeenkomst werken we samen om jouw belangrijkste doelen, behoeften en voorkeuren, evenals die van de eindgebruikers, te begrijpen. We gebruiken deze informatie om een ontwerp te creëren dat voldoet aan jouw verwachtingen en is afgestemd op jouw beoogde doelgroep.

Om een e-commerce winkel te ontwikkelen, beginnen we met het creëren van een concept en ontwerp. We bespreken jouw eisen en mogelijkheden om te bepalen wat haalbaar is. Vervolgens kiezen we een geschikt ontwerp dat aansluit bij jouw voorkeuren. Afhankelijk van wat je wilt, kunnen we gebruikmaken van een bestaand template of een op maat gemaakt ontwerp vanaf nul creëren. Meer informatie over ons UI/UX-ontwerpproces vind je op onze website.

Tijdens het ontwikkelingsproces creëren we een testomgeving die continu beschikbaar is en gemakkelijk toegankelijk, zodat je op de hoogte kunt blijven van de voortgang en ervoor kunt zorgen dat alles volgens plan verloopt. Onze toewijding om de nieuwste software te gebruiken en een betrouwbare testomgeving te onderhouden, stelt ons in staat om producten van topkwaliteit te leveren die voldoen aan en de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

De webshop is klaar en staat als een huis. Dit is het moment waarop je toegang krijgt tot het CMS (Content Management Systeem) en een uitleg krijgt over hoe jouw e-commerce winkel werkt.

Het is van cruciaal belang dat jouw webshop of app soepel blijft draaien na de ontwikkeling. We maken gebruik van geavanceerde caching-, beveiligings- en monitoringsystemen om een uitstekende prestatie te behouden voor jouw website of app. Onze eersteklas hostingdiensten bieden de noodzakelijke ondersteuning om alles naadloos te laten verlopen.

Naast hosting bieden we ook ondersteuning voor eventuele problemen die zich voordoen met jouw oplossing. Ons team van experts staat klaar om hulp te bieden en eventuele problemen aan te pakken. Op deze manier kun je erop vertrouwen dat jouw website of app soepel blijft werken, zodat jij je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Een selectie uit ons portfolio

We zijn trots op het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan en de verwachtingen van onze klanten overtreffen. We hebben samengewerkt met een diverse groep klanten, waaronder kleine bedrijven, startups en grote ondernemingen. Hier is een selectie van enkele van onze recente projecten:

De tools die we gebruiken

Goede tools zijn essentieel voor het creëren van onderscheidende websites en webshops die het verschil maken voor onze klanten. Bij Webynite beschouwen we onze apparatuur als heilig.

Wil je gebruikmaken van onze
E-commerce experts?

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al jouw vragen en stellen graag een persoonlijk voorstel op. We staan in de startblokken om met jouw project aan de slag te gaan.
We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Bodhi Dogger

Marketing / Consultant