EN / NL

Meer omzet, met jullie website met onze marketing

Wij leveren de beste resultaten aan onze klanten. Verhoog je verkoop, leads en contacten dankzij de Webynite marketing.

Onze marketingstrategieën leveren resultaten op

Zet je website, webshop en fysieke winkel centraal met onze all-around online marketingdiensten. In de hedendaagse zakenwereld is een solide online aanwezigheid belangrijk. Daarom starten we bij de basis: een diep inzicht in jouw business. Op basis hiervan creëren we strategieën op maat die niet alleen jouw marketingdoelen duidelijk definiëren, maar deze ook tot leven brengen. SEA gaat tegenwoordig verder dan campagne-optimalisatie; het moderne geautomatiseerde biedsysteem van Google vertrouwt sterk op de data die het krijgt, daarom is de juiste tracking belangrijk voor campagne optimalisatie.

Ons bewezen systeem

Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een systeem ontwikkeld waarmee we resultaten behalen waar we trots op zijn.

Bedrijven experimenteren soms met Google Ads, maar stoppen vaak de campagnes omdat het gewenste resultaat uitblijft.

Daarom bieden wij een alles-in-één marketingoplossing die verschillende kanalen samenbrengt met een geschikte oplossing die bij jouw bedrijf past.

Wij regelen dit allemaal, zodat je een betrouwbare partner hebt voor lange termijn.

Hoe een samenwerking werkt

Wij begrijpen dat het opzetten van een effectieve online marketingstrategie complex kan zijn. Daarom beginnen we met een gesprek over jouw doelen en jouw doelgroep. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die voldoet aan jouw unieke behoeften.

01

Audit & analyse

Wij maken een overzicht van jouw huidige website en eventuele campagnes. We controleren of jouw website voldoende presteert om te starten met onze marketing.

02

Kick off & accounts

Wij stellen samen met jou een planning op om de campagnes te starten. Samen met jou zorgen we er ook voor dat we toegang hebben tot alle accounts, of we creëren nieuwe accounts voor jou.

03

Lanceren van campagnes

We lanceren een aantal testcampagnes, optimaliseren jouw website en leveren de eerste resultaten. Op basis van deze gegevens passen we het maandelijkse budget aan.

04

Eerste rapportage

Na 30 dagen bereiden we een eerste rapport voor. Samen bekijken we de resultaten en bespreken we de doelstellingen voor de komende maanden.

05

Aanpassing en onderhoud

Iedere maand verbeteren we zorgvuldig onze campagnes, creëren we boeiende berichten en introduceren we conversiegerichte pagina’s. We koppelen al deze inspanningen aan elkaar om jouw resultaten te maximaliseren.

06

Groei en opschalen

Hoe langer onze campagnes lopen, hoe beter de resultaten worden. Jouw bedrijf kan groeien door middel van leads of verkoop, en we kunnen de campagnes uitbreiden naar nieuwe regio’s!

Hoogpresterende Ads
voor jouw bedrijf op maat

Online marketing is een continue samenwerking tussen jouw bedrijf en onze expertise. Op deze manier behalen we de beste resultaten! We bekijken wat de meest effectieve marketingmix zou zijn voor elke nieuwe klant. Vervolgens gaan we conversiegerichte advertenties creëren.

We evalueren regelmatig de lopende campagnes en blijven zo op de hoogte van de voortgang. We experimenteren ook met verschillende afbeeldingen en teksten, zodat we deze gegevens ook met jou kunnen delen.

“Wat we het meest waarderen aan het werken met Webynite is hun uitstekende bereikbaarheid en enthousiaste benadering van hun werk.”

– Simon, PhoneRepair

Adverteren met Google? 5 redenen

Onze SEA-specialisten schieten niet met hagel, maar adverteren op een gerichte manier. Ze kennen de geheimen van Google (en andere zoekmachines) en werken naar dat punt aan de horizon: een winstgevende campagne.

Benieuwd hoe zoekmachinemarketing voor jou kan werken? We helpen je graag op weg.

Wij streven naar maximale rendement

In dit digitale tijdperk is online marketing onmisbaar. Niet alleen voor ondernemers die alleen via het web actief zijn, maar ook voor ondernemers die hun producten en diensten offline aanbieden. Webynite creëert online marketingoplossingen die net dat beetje anders zijn. Onderscheidend. En resultaatgericht.

Start

Je website of winkel promoten met alleen Google-advertenties? Dan is het Start-pakket de juiste keuze voor jouw bedrijf.

€ 299 p/m

Standaard

All-inclusive online marketing. Binnen deze formule creëren we het grootste effect voor jouw bedrijf.

€ 1900 p/m

Next Level Marketing

Volledige uitbesteding aan onze toegewijde experts. Met een gemeenschappelijk doel streven we er elke dag naar om jouw omzet te maximaliseren.

Betaling per omzet

Vanaf € 4000 p/m

Veelgestelde vragen

Adverteren op internet heeft de wereld van marketing volledig op zijn kop gezet. Dankzij gerichte advertenties kun jij de juiste klanten bereiken voor een fractie van de kosten. Als je die advertenties aanvult met de juiste teksten, de juiste landingspagina’s hebt en blogs publiceert, zal jouw website hoger scoren in Google.

Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf 24/7 zichtbaar is op het web.

Het is echter niet eenvoudig.

Je moet de combinatie vinden van de juiste afbeeldingen, tekst en targeting.

Daar kan Webynite je naar het volgende niveau brengen.

De wereld van online marketing verandert snel. Elke week is er wel iets nieuws. En heb je de tijd om dit allemaal bij te houden?

Daarom kiezen veel bedrijven ervoor om samen te werken met een marketingbureau.

Zij houden de vinger aan de pols en passen de juiste regels toe. Ze fungeren ook als sparringpartner voor jouw bedrijfsideeën.

Denk aan een marketingbureau als jouw digitale aandeelhouder.

Samen groeien we.

Bij Webynite beginnen we altijd met het maken van de marketingstrategie, gebaseerd op jouw ambities. Een team van Webynite gaat vervolgens aan de slag met de implementatie en maandelijkse activiteiten. In een vast ritme werken we samen aan jouw marketingbeleid. Zie Webynite als een verlengstuk van jouw organisatie. Marketing is een continu proces en er wordt ook tijd gevraagd van de klant. We hebben meestal maandelijks contact/vergaderingen met het management en/of marketeers.

Bij Webynite geloven we niet in lange contracten. In een samenwerking moeten alle partijen tevreden zijn en een langdurig contract is niet noodzakelijk. Je kunt maandelijks opzeggen, maar geef ons in het begin 6 maanden de tijd om ons te bewijzen. Marketing vergt tijd.

In concrete termen zijn dit een aantal voordelen van online marketing voor jouw bedrijf:

 • Meer leads, klanten en omzet
 • Heractiveren van oude klanten met advertenties
 • Inzicht in jouw best presterende doelgroepen
 • Gegevens over de beste afbeeldingen en teksten voor jouw bedrijf
 • Kosteneffectief
 • Extra merkbekendheid
 • Een website die zorgt voor groei in verkoop

Er zijn in elke sector cowboys te vinden. Daarom is het belangrijk dat je de juiste vragen stelt bij het zoeken naar een online marketingbureau.

 • Krijg ik toegang tot mijn accounts of alleen aangepaste rapporten?
 • Past het bureau bij jou en jouw bedrijf?
 • Kan het bureau ook websites ontwikkelen om snel te schakelen?
 • Communiceert het bureau snel of moet ik weken wachten?
 • Bieden ze een alles-in-één service of betaal ik op directe basis?
 • Kan het bureau casestudy’s leveren met resultaten van andere klanten?
 • Scoort het bureau zelf ook goed in Google?
 • Handelt het bureau ook op basis van omzet of zijn er alleen vaste pakketten zonder resultaten?
Dat is mogelijk. Binnen ons team hebben we verschillende mensen die gespecialiseerd zijn in het marketinggebied van Google Ads. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van teksten voor jouw zoekcampagnes of het opzetten van jouw shopping via Merchant Center.

Samen impact creëren?

Wil je een voorsprong op je concurrenten behalen? Met bewezen marketingformules? Onze experts staan klaar om met jouw case aan de slag te gaan. 

Wij gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Bodhi Dogger

Marketing / Consultant