EN / NL

Geen zorgen met onze hosting

Meer dan 95% van onze klanten kiest voor de optie van onderhoud en hosting door Webynite. Wij hosten jouw website, onderhouden deze en zijn beschikbaar voor technische vragen.

Basic

Is jouw website een statische visitekaartje dat geen maandelijkse wijzigingen nodig heeft? Dan is dit hostingpakket perfect voor jou!

€ 60 p/m

Premium

Verander je elke maand iets op je website? Dan is dit pakket extra voordelig. Je site is sneller en je krijgt een werkend uur tegen een gereduceerd tarief.

€ 179 p/m

ULTRA+

€ 349 p/m

Veel website-wijzigingen met regelmaat? Dan is dit pakket iets voor jou. Je krijgt ook 3 werkuren tegen een extra gereduceerd tarief.

Veelgestelde vragen

We hebben onze eigen servers die gehost worden in Nederland. Op deze manier garanderen we een snelle laadtijd. Voor grotere projecten werken we met AWS (Amazon Web Services).

Onze klanten vragen regelmatig om een tekst of afbeelding te wijzigen. Het premium- en Ultra+-pakket omvatten altijd werkuren, zodat je geen aparte facturen hiervoor ontvangt.

Elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 uur zijn we beschikbaar in geval van technische problemen. We zijn ook in het weekend bereikbaar voor kritieke zaken. We hebben 24/7 monitoring en lossen proactief eventuele problemen op.

Tijdzone: Nederland (GMT+1/CET)

Wil je onze hostingexperts inschakelen?

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en maken graag een persoonlijk voorstel voor je. We staan klaar om met jouw case aan de slag te gaan.
We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Robert Roodbol

Back-end Developer