EN / NL

FAQ

Staat je vraag niet in de lijst? Of heb je een specifieke vraag over onze diensten? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Contact ons

Welke soort investering moet ik overwegen bij het inhuren van Webynite?

We stemmen onze diensten af op zowel de specifieke behoeften als het budget van elke klant. De omvang en complexiteit van een project, in combinatie met het beschikbare budget, bepalen de uiteindelijke resultaten en tijdsplanning. Ongeacht het budget zoeken we altijd naar oplossingen die aansluiten bij de wensen en ambities van onze klanten.

Voor wat voor soort bedrijven werkt Webynite?

Bij Webynite staan we klaar voor alle bedrijven die hun groeipotentieel willen realiseren. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, in welke branche dan ook, we zijn hier om te helpen. Of je focus nu B2B of B2C is, onze expertise past zich aan jouw behoeften aan. Bovendien hebben we een rijke ervaring in het bouwen van webshops, wat ons in staat stelt om uitstekende e-commerce oplossingen te bieden aan onze klanten.

Kan ik Webynite altijd goed bereiken?

Zeg complexe ticketsystemen vaarwel met Webynite. Tijdens kantooruren zijn onze teamleden direct beschikbaar via mobiel en e-mail. Iedere klant heeft een persoonlijk aanspreekpunt dat binnen één werkdag reageert. Bij urgente kwesties kun je ons altijd bereiken via onze algemene telefoonlijn.

Waar profiteert ons bedrijf van als we Webynite inhuren?

Bij Webynite prijzen we ons gelukkig met ons unieke team van professionals. Elk van onze teamleden is een onafhankelijke expert met waardevolle ervaring in de zakelijke wereld of heeft zijn sporen verdiend bij toonaangevende bedrijven. Vertrouw op ons team voor uitzonderlijke resultaten die naadloos aansluiten op jouw wensen.

Kan ik ook jullie team inhuren om bijvoorbeeld alleen Google Ads te beheren?

Dat is mogelijk. Binnen ons team hebben we verschillende mensen die gespecialiseerd zijn in het marketinggebied van Google Ads. Denk aan het schrijven van teksten voor je zoekcampagnes of het opzetten van je winkel via Merchant Center.

Kan ik jullie team alleen inhuren voor het ontwerpen van websites of platforms?

Het antwoord is ja! Ons team is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele en visueel aantrekkelijke websites en platforms. We begrijpen het belang van het design van een website of platform in de digitale wereld van vandaag en kunnen je helpen bij het creëren van een unieke en gedenkwaardige online aanwezigheid.

We hebben al een leverancier voor 'dit-en-dat', hoe werkt dat dan?

We zijn gewend om samen te werken met andere organisaties. Bij Webynite bieden we verschillende diensten die natuurlijk ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, als je al iemand hebt voor marketing en je bij ons een website aanschaft, zal ons team begeleiding bieden aan andere leveranciers. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles in lijn is met de centrale aanpak.

Werkt Webynite op basis van "no cure no pay"?

Wij bieden onze klanten een unieke ‘no cure no pay’-optie. Dit betekent dat we alleen kosten in rekening brengen voor behaalde resultaten, zoals een bepaald aantal leads, verhoogde omzet of een specifiek aantal bestellingen. We bieden deze optie alleen aan bij onze Next Level Marketing-diensten. We nemen dan het volledige marketingplan over en gaan aan de slag op basis van de gemaakte afspraken.

Ben ik meteen gebonden aan een langdurig contract met Next Level Marketing?

Bij Webynite geloven we niet in lange contracten. In een samenwerking moeten alle partijen tevreden zijn en een langdurig contract is niet nodig. Je kunt maandelijks opzeggen, maar geef ons in het begin 6 maanden de tijd om ons te bewijzen. Marketing kost tijd.

Ben ik gebonden aan een langdurig contract met Webstart?

Met het Webstart-pakket kun je de betaling maandelijks doen. Dit omvat hosting, onderhoud en de betaling van de website. Je kunt er ook voor kiezen om het direct te betalen, zodat je geen maandelijkse kosten hebt. Na het contract kun je maandelijks opzeggen.