EN / NL

Securetech

Securetech de marktleider in camerabeveiliging

Securetech is een klein team van enthousiaste professionals die gepassioneerd zijn over camerabeveiliging. Ze willen een verschil maken in de beveiligingsindustrie door kwalitatieve beveiligingsoplossingen te bieden voor zowel kleine als grote klanten. Het idee is om geavanceerde technologieën toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de omvang van hun beveiligingsbehoeften. Securetech is tegenwoordig een vertrouwde naam in de branche.

Dit omvat natuurlijk ook een gebruiksvriendelijke website; een site die voorziet in alle benodigde informatie over camerabeveiliging.

Samenwerking sinds 2019

Onze samenwerking met Securetech begint op kleine schaal, maar groeit inmiddels uit tot een uitgebreid partnerschap dat een breed scala aan diensten omvat, zoals websiteontwikkeling, online marketing en digitaal ontwerp. Door de jaren heen maakt Securetech een snelle groei door in Nederland, België, Spanje en Engeland. Om deze groei te realiseren, zetten we verschillende websites op die zijn afgestemd op de markt van elk land, elk in zijn eigen taal en met een eigen verkoopstrategie. Zo richten we ons in Nederland op het vermarkten van complete installatiepakketten, terwijl we in België de nadruk leggen op het “Plug and Play” concept, waardoor klanten de producten zelf kunnen samenstellen. Ons marketingteam werkt hard om de beste benaderingen voor elke markt te identificeren en daarvan te profiteren.

Vanaf de tekentafel tot een meesterlijk ontwerp

Bij Webynite zijn we trots op onze skills om een concept vanaf de tekentafel te ontwerpen en er een prachtige, functionele website van te maken. Toen we aan het ontwerp voor Securetech begonnen, wisten we dat we iets echt bijzonders wilden creëren.

We begonnen door verschillende lay-outs en functies te schetsen, op zoek naar de perfecte balans tussen uiterlijk en functionaliteit. Naarmate we onze ideeën verder ontwikkelden, begonnen we prototypes te maken om te zien hoe ze er in actie uit zouden zien.

Door vele revisies heen, slaagden we er uiteindelijk in om een ontwerp te vinden waar we vol vertrouwen in waren dat het een goede gebruikerservaring zou bieden. Vervolgens werkten we nauw samen met ons ontwikkelingsteam om dit ontwerp om te zetten in een volledig functionele website.

Het resultaat was een meesterlijk ontwerp dat al onze verwachtingen overtrof. We zijn trots op het werk dat we hebben verricht en hebben er alle vertrouwen in dat onze gebruikers er net zo van zullen houden als wij.

Een zelf samenstellen tool op maat voor Securetech

Voor Securetech.nl hebben we een geavanceerde tool ontworpen waarmee klanten hun eigen camerabewakingssysteem kunnen samenstellen. Of je nu een particulier of zakelijk klant bent, je hebt de vrijheid om het gewenste aantal camera’s te selecteren. Bovendien bieden we een extra personalisatietouch door klanten de mogelijkheid te geven de kleur van hun camera’s zelf te bepalen. Maar dat is nog niet alles. Als een klant interesse heeft in een offerte, hebben we een naadloze API-koppeling met het CRM van Securetech.nl geïmplementeerd. Hierdoor ontvangen klanten automatisch een op maat gemaakte offerte direct in hun mailbox, die ze vervolgens direct online kunnen accorderen. Bekijk de tool van Securetech.

“Wat we het meest waarderen aan het werken met Webynite is hun uitstekende bereikbaarheid en enthousiaste benadering van hun werk. Bovendien zijn de wekelijkse vergaderingen altijd productief, omdat we duidelijke afspraken maken over de te nemen acties en Webynite consequent zorgt voor een nauwkeurige en zorgvuldige opvolging ervan.”

– Menno – Securetech

Het eindresultaat

We zijn meer dan trots op de samenwerking met Securetech en trots om een belangrijke rol te spelen in hun enorme groei. Terwijl we naar de toekomst kijken, zijn we toegewijd om voortdurend te werken aan een aantal nieuwe functies voor de website en de online marketing. We geloven dat proactief blijven essentieel is voor succes.

Datum

Oktober 2023

Bezoek de website

www.securetech.nl

Diensten

Maatwerkontwikkeling, online marketing, digitaal ontwerp

Geef je bedrijf een vliegende start online

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en stellen graag een persoonlijk voorstel voor je op. We staan in de startblokken om met jouw vraag aan de slag te gaan.

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Joery Geluk

Front-end Developer