EN / NL

JUSTTECH

Eerste hulp bij telefoonreparatiegevallen

JUSTTECH is gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Ze doen dit niet alleen goed, maar ook snel. Als ze het probleem niet direct kunnen oplossen, bieden ze je een vervangend apparaat zodat je zonder onderbrekingen kunt blijven werken. Ze denken altijd in oplossingen, zodat je altijd online bereikbaar bent, op elk moment en overal. Om problemen in de toekomst te voorkomen, bieden ze ook preventieve maatregelen en bescherming. Bij JUSTTECH kun je altijd een gratis controle laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat je apparaat in optimale conditie is. Klinkt als een ideale partner voor ons team, laten we beginnen met de samenwerking.

Reparatie afspraken

Webynite is trots om de lancering van de nieuwe website van JustTech te presenteren, compleet met een geavanceerd reparatie-afsprakensysteem. Dit systeem is speciaal ontworpen om het boekingsproces voor reparatieafspraken eenvoudig en probleemloos te maken voor klanten. Met de innovatieve technologie van Webynite kunnen klanten nu gemakkelijk hun reparatieafspraken inplannen en hun apparaten snel en efficiënt laten repareren.

Het reparatie-afsprakensysteem op de JustTech-website is gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor klanten beschikbare tijden en data kunnen bekijken en een afspraak kunnen kiezen die het beste past bij hun schema. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite voor klanten, maar het stroomlijnt ook het boekingsproces voor JustTech.

Door deze nieuwe functie op hun website te integreren, toont JustTech een toewijding aan het leveren van uitstekende klantenservice en een naadloze ervaring voor hun klanten. Met behulp van de technologie van Webynite is JustTech goed gepositioneerd om de branche te leiden en nieuwe normen te stellen voor klantgemak en tevredenheid.

Sterke merkidentiteit en reputatie

We begrijpen het belang van effectieve marketing bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. Daarom hebben we het tot onze prioriteit gemaakt om de marketinginspanningen van JustTech over te nemen, waar ze voorheen weinig tijd voor hadden. Ons team heeft sindsdien succesvolle campagnes ontwikkeld in hun regio’s, waarbij JustTech wordt gepromoot als de beste bestemming voor telefoonreparaties.

JustTech’s reputatie als een eersteklas telefoonreparatieservice is verder versterkt met de opening van hun nieuwe winkel, die in de eerste paar dagen al een groot succes werd. Onze marketinginspanningen hebben een belangrijke rol gespeeld bij het aantrekken van klanten naar de nieuwe winkel en het verspreiden van het nieuws over de uitstekende service van JustTech.

Met onze uitgebreide marketingstrategieën is JustTech goed gepositioneerd om haar groei en succes in de branche voort te zetten. Bij Webynite zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze klanten op elk gebied van hun bedrijf en hen te helpen hun doelen te bereiken.

‘De expertise van Webynite en hun flexibele samenwerking hebben onze website voor JustTech naar een hoger niveau getild. Dankzij hun ondersteuning konden we succesvol onze winkels laten groeien en onze vernieuwde website sluit nu aan bij onze ambities voor de toekomst. We zijn dankbaar voor de samenwerking met Webynite en kijken uit naar een voortdurend succes samen.‘

– Michael – JUSTTECH

Het eindresultaat

We zijn toegewijd om onze klanten te ondersteunen in elk aspect van hun bedrijf, van webontwikkeling tot marketingstrategieën. We zijn trots op onze samenwerking met JustTech om innovatieve oplossingen te leveren die bijdragen aan hun groei en succes. Ons team heeft nauw samengewerkt met JustTech om een ​​nieuwe website te ontwerpen en te ontwikkelen, inclusief een reparatie-afsprakensysteem dat klanten een eenvoudige en handige manier biedt om afspraken in te plannen.

Naast webontwikkeling hebben we ook de marketinginspanningen van JustTech overgenomen en succesvolle campagnes ontwikkeld in hun regio’s om hun telefoonreparatieservices te promoten. Onze marketingstrategieën hebben een belangrijke rol gespeeld in het succes van JustTech’s nieuwe winkel, die in de eerste paar dagen al een groot succes werd.

Onze alomvattende aanpak van webontwikkeling en marketing heeft JustTech geholpen om zich te positioneren als een toonaangevende telefoonreparatieservice en heeft bijgedragen aan hun voortdurende groei en succes. Bij Webynite zijn we toegewijd om onze klanten de tools en middelen te bieden die ze nodig hebben om succesvol te zijn in het steeds veranderende digitale landschap.

Datum

januari 2023

Bezoek de website

www.justtechfix.nl

Diensten

Webstart, Online-marketing

Geef je bedrijf een vliegende start online

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en stellen graag een persoonlijk voorstel voor je op. We staan in de startblokken om met jouw vraag aan de slag te gaan.

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Joery Geluk

Front-end Developer