EN / NL

ILLBEING

Ontdek deskundige gezondheidstips, betrouwbare medische informatie en het nieuwste onderzoek op het gebied van gezondheid

Illbeing.com is een vertrouwde website op het gebied van gezondheid en welzijn, die hoogwaardige gezondheidsinformatie, deskundige tips en het nieuwste onderzoek biedt over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Hun belangrijkste doel is om mensen te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheid en welzijn door hen de nodige kennis en tools te bieden om hun gezondheidsdoelen te bereiken

Balans tussen gebruikerservaring en inkomstengeneratie

Bij het werken aan illbeing.com wisten we dat ons voornaamste doel was om bezoekers te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geestelijke gezondheid en welzijn. Om dit te bereiken, zijn we begonnen met het creëren van een schoon en eenvoudig ontwerp dat gemakkelijk te navigeren en lezen was. We hebben ons gericht op het kiezen van kleuren en lettertypen die prettig waren voor de ogen en ervoor gezorgd dat de site geoptimaliseerd was voor alle apparaten, inclusief mobiele telefoons.

Echter, we wisten ook dat het genereren van inkomsten een belangrijke overweging was voor de site. Daarom werkten we nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat de site was ingesteld voor effectieve Google Ad-plaatsingen. Dit omvatte zorgvuldige overweging van de lay-out en het ontwerp van de site, evenals het implementeren van de benodigde code om ervoor te zorgen dat advertenties correct werden weergegeven.

Naast deze technische overwegingen werkten we ook nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat de inhoud van de site geoptimaliseerd was voor zowel zoekmachines als gebruikers. Dit omvatte grondig zoekwoordenonderzoek en ervoor zorgen dat de pagina’s van de site goed geoptimaliseerd waren voor deze zoekwoorden. We werkten ook aan het garanderen dat de inhoud van de site boeiend en informatief was, zodat bezoekers waardevolle informatie kregen over geestelijke gezondheid en welzijn.

Over het algemeen lag onze benadering van het bouwen van illbeing.com bij het creëren van een gebruiksvriendelijke ervaring die geoptimaliseerd was voor zowel informatie als inkomstengeneratie. Door nauw samen te werken met de klant en een allesomvattende aanpak te hanteren voor het ontwerp en de optimalisatie van de site, waren we in staat om een succesvolle website te leveren die voldeed aan alle doelen van de klant en hun verwachtingen overtrof.

De kracht van automatisering

Een van de grootste uitdagingen waar we tijdens dit project mee te maken hadden, was het opzetten van een link building systeem. We wisten dat linkbuilding essentieel was om verkeer naar de site te genereren, maar we realiseerden ons ook dat het een tijdrovende en saaie taak kon zijn voor de klant. Daarom hebben we een volledig geautomatiseerd link building systeem ontwikkeld dat het handmatig link building proces overbodig maakt. Dit zorgt ervoor dat de site blijft verkeer ontvangen, zelfs als er in de loop van de tijd nieuwe inhoud wordt toegevoegd.

“In 2023 zijn we een samenwerking aangegaan met Webynite om een geavanceerd medisch informatiesysteem te lanceren met de nieuwste onderzoeken op het gebied van gezondheid. Onze missie bij ILLBEING is het vergroten van de kennis op het gebied van gezondheid, en dit platform is een cruciale stap om ons doel te bereiken en onze internationale positie te versterken. We zijn enthousiast over het resultaat van onze samenwerking met Webynite en kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten terwijl we het platform verder ontwikkelen. Samen geloven we dat we een belangrijke impact kunnen hebben op wereldwijde gezondheid en welzijn.”

– Niels – ILLBEING

Het eindresultaat

Bij Webynite zijn we toegewijd om illbeing.com te helpen blijven groeien en succesvol te zijn. Naast het bouwen van een uitgebreide website die waardevolle informatie biedt over geestelijke gezondheid en welzijn, richten we ons ook op het ontwikkelen van nieuwe tools en bronnen die de waarde en reikwijdte van de site verder zullen vergroten.

Ons team werkt momenteel aan nieuwe functies en functionaliteiten die het nog gemakkelijker zullen maken voor bezoekers om de informatie te vinden die ze nodig hebben en verbinding te maken met hulpbronnen en ondersteuning. We onderzoeken ook manieren om gebruik te maken van de nieuwste technologieën en trends op het gebied van webdesign en -ontwikkeling, zodat illbeing.com voorop blijft lopen in de branche.

Onze toewijding aan illbeing.com gaat verder dan alleen het bouwen van een succesvolle website – we zijn toegewijd aan het bieden van voortdurende ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat de site blijft voldoen aan de behoeften van de gebruikers en klanten. Met onze op data gebaseerde aanpak en focus op gebruikerservaring zijn we ervan overtuigd dat we illbeing.com kunnen helpen groeien en gedijen in de komende jaren.

Datum

mei 2023

Bezoek de website

www.illbeing.com

Diensten

Website, SEO

Geef je bedrijf een vliegende start online

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en stellen graag een persoonlijk voorstel voor je op. We staan in de startblokken om met jouw vraag aan de slag te gaan

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Robert Roodbol

Back-end Developer