EN / NL

GoedGerepareerd

Telefoonreparatie en microsoldering cursussen voor iedereen

GoedGerepareerd is een cursusbedrijf dat zich richt op zowel telefoonreparatie als microsoldering cursussen. Hun doel is om iedereen de vaardigheden te geven om een echte professionele reparateur te worden en te leren solderen van kleine elektronische componenten. De cursussen staan open voor iedereen, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt met reparaties. De instructeurs kunnen duidelijke uitleg geven en bieden veel oefeningen om vaardigheden te verbeteren.

Natuurlijk omvat dit ook een gebruiksvriendelijke website. Met alle benodigde informatie en een boekingssysteem waar klanten zich kunnen inschrijven voor de cursussen.

Op naar de volgende stap

Ondanks dat we begonnen zijn met een bescheiden one-page website, heeft GoedRepareerd dankzij onze hulp nu een stabiele stroom van dagelijkse klanten weten te verwerven voor hun cursussen. Dit succes kan worden toegeschreven aan onze effectieve marketingstrategie en gebruiksvriendelijke website, die rijk is aan informatie en gemakkelijk te navigeren is. De website is ontworpen met de gebruiker in gedachten, waardoor het eenvoudig is voor potentiële klanten om de benodigde informatie te vinden en weloverwogen beslissingen te nemen over de aangeboden cursussen. We geloven dat ze de komende maanden een aanzienlijke omzetstijging zullen zien.

Hun toewijding om hoogwaardige cursussen aan te bieden en uitstekende klantenservice te verlenen, heeft hen al een trouwe achterban opgeleverd, en we verwachten dat deze trend zal voortduren naarmate ze hun bereik vergroten en nog meer klanten aantrekken.

Super snel

Webynite was trots om gekozen te zijn om de website te bouwen voor GoedRepareerd, een toonaangevende aanbieder van hoogwaardige cursussen. Het project werd op bliksemsnelle wijze uitgevoerd, dankzij de expertise en efficiëntie van het Webynite-team.

Vanaf het begin was het doel om een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren. Het team van ontwerpers en ontwikkelaars van Webynite werkte nauw samen met GoedRepareerd om hun specifieke behoeften en vereisten te begrijpen, en gebruikte deze informatie om een website te creëren die perfect aan hun wensen voldeed.

Een van de belangrijkste kenmerken van de website is het boekingssysteem, waarmee klanten eenvoudig kunnen inschrijven voor cursussen en hun reserveringen kunnen beheren. Dit systeem is ontworpen met zowel de klant als het bedrijf in gedachten, waardoor gebruikers gemakkelijk de benodigde informatie kunnen vinden en een boeking kunnen maken, terwijl GoedRepareerd waardevolle inzichten en gegevens ontvangt.

“We waren onder de indruk van de aandacht voor detail van Webynite en hun vermogen om het project op tijd en binnen het budget op te leveren. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden tijdens het proces. Over het algemeen zouden we Webynite ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele, hoogwaardige website. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken aan de marketing.”

– Nick – GoedGerepareerd

Het eindresultaat

Webynite is trots op het eindproduct en de positieve impact die het heeft gehad op het bedrijf van GoedRepareerd. De website is goed ontvangen door klanten en heeft geholpen om de zichtbaarheid en het bereik van het bedrijf te vergroten. Webynite kijkt ernaar uit om te blijven samenwerken met GoedRepareerd en hen te helpen hun doelen te bereiken.

Datum

februari 2023

Bezoek de website

www.goedgerepareerd.nl

Diensten

Webstart, Online-marketing

Geef je bedrijf een vliegende start online

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en stellen graag een persoonlijk voorstel voor je op. We staan in de startblokken om met jouw vraag aan de slag te gaan.

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Wesley Pouw

Brand Designer