EN / NL

classentry

Leer nieuwe creatieve vaardigheden van je favoriete docent om je doelen te bereiken

classentry is een revolutionair nieuw platform dat de manier waarop we leren verandert. Het is een online platform waarop docenten hun vaardigheden en kennis kunnen delen en abonnementsplannen kunnen creëren voor hun studenten. Met classentry kun je nieuwe vaardigheden leren vanuit het comfort van je eigen huis, op je eigen tempo.

Verrijk je leerervaring

Of je nu wilt leren coderen, schrijven, ontwerpen of koken, classentry heeft het allemaal voor je. Het platform biedt een breed scala aan cursussen en tutorials, allemaal gemaakt door enkele van de beste instructeurs ter wereld. Je kunt door de cursussen bladeren en degene kiezen die het beste aansluiten bij jouw behoeften en interesses, en in contact komen met je instructeurs en medestudenten in een ondersteunende online community. classentry revolutioneert de manier waarop we leren en maakt onderwijs toegankelijker en betaalbaarder dan ooit tevoren. Met eersteklas instructeurs en een breed scala aan cursussen is er geen betere plek om je kennis uit te breiden en je doelen te bereiken.

“We zijn enthousiast om te zien welke impact classentry zal hebben op leerlingen over de hele wereld, en we weten dat jouw ontwerp een cruciale rol zal spelen bij het verwezenlijken van deze visie. Nogmaals bedankt voor je geweldige werk, en we kijken ernaar uit om verder met je samen te werken aan projecten die een positieve impact hebben op mensenlevens.”

– Bas – classentry

Het eindresultaat

  • Het team van Webynite kreeg de taak om een UX/UI-design te creëren, met de nadruk op gebruiksvriendelijkheid voor klanten.
  • Het ontwerp voor het classentry-platform is voltooid. Blijf op de hoogte terwijl we eraan werken om dit revolutionaire leerplatform tot leven te brengen en onderwijs toegankelijker en betaalbaarder te maken dan ooit tevoren.

Datum

april 2023

Bezoek de website

Binnenkort online

Diensten

Design, UX/UI

Geef jouw bedrijf een vliegende start online

Wil je sparren over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We beantwoorden al je vragen en maken graag een persoonlijk voorstel voor je. We staan klaar om met jouw project aan de slag te gaan en zitten in de startblokken om met jouw case te beginnen.

We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het beoogde contact. Lees onze privacy policy voor meer informatie.

Wesley Pouw

Brand Designer