EN / NL

Werken bij Webynite

Sluit je aan bij ons groeiende en volledig op afstand werkende team bij Webynite en help ons de toekomst te bouwen.

Onze normen

Zelfstandig

Ons diverse team bestaat uit onafhankelijke ondernemers met unieke sterke punten en talenten.

Kwaliteit

Wij streven niet naar middelmatigheid en kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit, zelfs als de oplossingen moeilijker zijn.

100% op afstand

7 landen, 3 tijdzones. Wij geloven dat snel, eenvoudig en transparant werken leidt tot een hoger kwaliteitsniveau van werk.

Snelheid

We handelen snel en hebben voorkeur voor actie. We lopen een marathon, geen sprint, maar het blijft een race.

Vetrouwen

We zijn allemaal een deel van Webynite en vertrouwen op elkaar om te doen wat het beste is voor het bedrijf.

Eenvoud

We streven naar eenvoud en pragmatisme, zonder overbodige complexiteit.

Over Webynite

Wij zijn een full-service digitaal bureau met een wereldwijde aanwezigheid en kantoren in Nederland en Dubai. Ons team van experts is gespecialiseerd in design, ontwikkeling, hosting en digitale marketing en werkt nauw samen om uitzonderlijke resultaten te leveren voor onze klanten en hun eindklanten.

Bij Webynite stellen we vooruitgang en conversies voorop, omdat ze essentieel zijn voor elk succesvol bedrijf. Onze aanpak wordt gekenmerkt door zelfvertrouwen en een passie voor excellentie. We werken nauw samen met onze klanten en geloven dat samenwerking essentieel is voor het behalen van succes, van strategie tot uitvoering.

Onze voordelen

Concurrerende inkomsten

Percentagebetaling per project

100% op afstand

Werk volgens een schema dat het beste bij jouw tijd past

Flexibele verlofregeling.

Neem op elk gewenst moment een project aan

Samen investeren

We waarderen ideeën om samen te groeien

Eindejaarsbonus

We waarderen het om een stapje extra te zetten

Verhoogde tevredenheid

De beloningen van je eigen harde werk

Kwaliteit van leven

Niet alleen werk, maar ook fitness, gezondheid en plezier

Cut out the s#!%

Laten we samenwerken met gelijkgestemde mensen

Niels Boersma

Projectmanager

Team spirit – Drive to succes

We zijn trots op onze vaardigheid om de voorgestelde aanpak effectief te implementeren. We verbinden ons team van experts met het jouwe en werken samen op een collaboratieve en flexibele manier om optimale resultaten te behalen. We streven ernaar om voortdurend te lanceren, te leren en te optimaliseren, om succes voor jouw bedrijf te stimuleren.

Gemeenschappelijk doel – Maakt alles gemakkelijker

Samenwerking vormt de kern van onze aanpak. Samen kunnen we meer bereiken. We begrijpen dat iedereen zijn eigen unieke vaardigheden en sterke punten heeft, en door samen te werken kunnen we deze benutten ten voordele van alle betrokken partijen. Door onze klanten te versterken, versterken we onszelf en vice versa. Ons succes is onlosmakelijk verbonden met het succes van onze klanten. Daarom werken we onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd vooruitgang boeken. Met andere woorden, we hebben succes als jij succes hebt.

Ambitie – Kracht van diversiteit

Ons ultieme doel is om onze klanten in staat te stellen hun volledige potentieel online te bereiken. Met Webynite kun je erop vertrouwen dat jouw digitale aanwezigheid in goede handen is. Dit komt doordat we bij Webynite geloven in de kracht van diversiteit en individuele expertise. Ons team bestaat uit een diverse groep van onafhankelijke ondernemers, elk met hun eigen unieke sterke punten en talenten. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan vaardigheden en perspectieven te bieden voor elk project waar we aan werken, zodat we elke uitdaging die op ons pad komt kunnen aangaan. Of het nu gaat om design, ontwikkeling, hosting of digitale marketing, je kunt erop vertrouwen dat ons team de juiste persoon heeft, met de juiste vaardigheden en ervaring, om jouw project aan te pakken en resultaten te leveren.

‘You do not need to grow just one thing in your garden. You do not need to do just one thing in your career.‘

16

Mensen van Webynite

7

Landen

100%

Op afstand

We zijn altijd op zoek naar uitzonderlijke mensen

Vertel ons waarom je bij Webynite wilt komen. Deel met ons waar je enthousiast over bent en hoe je je rol bij Webynite voor je ziet, wat we nog missen, en maak je introductie krachtig met het geweldige werk dat je hebt gedaan.

Wil je solliciteren? Neem contact met ons op.

Rob Wellem

Chief Commercial Officer